03 December, 2011

xde tajuk

tau x kenapa aku x berapa rajin nak update blog..sbb aku x suka kena buat title..huhh..boleh jadi terbantut apa aku nak tulis sbb nak kena pikir tajuk...cuba tgk fb..huhuhhu dandandan tu nak puji xpyh title buat je status..mmg pun aku rajin bukak fb..alasan aku xnak add org adalah aku main game je dkt fb..sbnrnya aku xnak la add some peoplee sbb ada jenis org nie mudah sgt nak terasa hati..kang aku buat status entah apa2..mula la rasa aku kata dia(x merujuk kepada sesiapa)..pastu mula la nak sound2...sorry laa aku x layan laa perangai mcm tu..dari jadi gaduh aku carut org baik aku x add dia..

nie bole la update sbb rayyan dah tido..satu katil dia pusing..ibu rayyan belum ngantuk..duduk kat hujung katil..asbeng tgk tv..awal sungguh rayyan tido..letih kot asyik bangun duduk, berdiri joget..(perasan la tu..baru blh diri dah goyang badan tepuk tangan)..ibu pun letih.sakit lutut bangun duduk bangun duduk..tpi x kurus2...
budak comel nie dah nak masuk 10 bulan rupa nya..kejap je rasa nyur..


haipp apa anak ibu mimpi ..uishh cover air liur merembes tuu

30 November, 2011

salam semua..

lama sungguh aku x hupdate blog..sampai ada org kata dah bersawang berkulat berkerak2..huhuuhuh...sampai encik azben pun kata..malas ehh dulu rajin update..skrg malas..
(bukan apa sejak jiwa x kacau..hati sudah tenang xde apa nak diluahkan)

xde masa oo skrg sejak attach dgn 2 lelaki..kelass kan..lelaki2 ini :

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
' tgk betapa lama aku x update sampai dah produce dinza Jr nak masuk 10 month baru aku rajin2 kan diri..


ok bye..malam nnt cuba lagi menghudpate.. :)