28 April, 2010

semua suruh sabar2..

tapi mcmne aku nak sabar bila aku dpt tau pundeks tue mengata aku dpn kuarga aku bila aku xde.. WTFat btl... ko sibuk2 aku kehulu hilir dgn tunang aku asal..ko x boleh buat.. tapi aku kahwin jgkkan..dari ko.. ko sibuk2 tanya mcm2 tapi ada ko dtg...dh mmg suka nak tunjuk bagus susah jgk..

semua suruh aku sabar lagi jgn layan org mcm tue...

tapi ada plk mulut najis kutuk kad kawin aku..hallooo aku guna duit kau ke nak buat semua benda tue?? ishh dasar mmg suka mengata org..

Ada byk lg aku malas nak ungkit..tapi yg x blh lupa bila ko baru kenal aku dulu2..x laa baik pun mula2 tapi kau tengking aku dpan lif..WTFish mcm bagus...nasib aku x berdendam..lagipun org kata jgn benci gila kat org2 nnt anak kita kenan kat dia.... uishh penat aku ngan laki aku projek tetiba keluar mcm dia's.. uishh aku nak suka laa..aku suka kau,kau,kau,kau dan kau...

hahha apa aku merepek nie..biar laa asyik aku diam mcm over plk dia's...ada yg terasa??? tanya laa aku siapa..??

23 April, 2010

yess..pindah.

Finally..,hari nie agak sibuk..kerana nak pindah rumah..
rumah yg akan aku n hubby duduk bersama..
rumah yg aku n hubby blh wat apa saja tanpa perlu pikir perasaan org..
walaupun bukan setiap hari(jgn slh faham..aku bkn is2 ok)...
Akhir nyur dapat gak rumah., Syukur sgt sbb Allah permudahkan kerja aku dpt rmh tanpa perlu ssh payah..x sampai 1bln or 30min pun aku pusing.. (mungkin dia tau apa yg ada dlm hati aku..kalau niat x baik tue yg ssh..okk ayat nie xde nk kata sesiapa..)

*mood aku sgt happy n tenang n x dapat di ungkap dgn kata2..so hati2 laa sapa yg ada niat nak wat kerek / lezer aku..ko tunggu aa aku smash ko blk..silap2 ngan laki aku tlg smash ko..mcm gud gud je dpn aku.


12 April, 2010

1 month

dah sebulan aku kahwin blh panggil pengantin baru lg x..tapi aku x upload2 lagi gambar.. bkn apa..atas berapa kelewatan dn sbb tue aku x upload kat sini..

Betul laa org kata kawin bestttt..skrg nie aku blh kuar malam balik kul 2-3am.. tpi ngan suami aku laa..
tpi yg x best aku ngan dia blm duduk sekali..mmg letih kalu jadi pjj nyur marriage..tpi xpe seminggu 3 kali jumpa lg best..
nie ada laa sekeping yg pic yg aku dapat letak yg lain kena resized..nnt laa aku kena pilih mana yg sesuai..aku ada byk gak nak cerita nak letak gak gambar aku kawin kat sini..mana tau anak2 aku nak baca(wah cpt nyur anak2..entah wujud ke tidak blog nie lagi.)