30 March, 2010

A new Life

yuhuuu... it's a long2 time x tulis dalam blog...

sekarang dah x pegang status cik @ menyolo... rasa mcm pelik plak org panggil aku Puan..rasa ketuaan2 plk..

nnt aku upload gambar n story lps dapat dari photog k... huuhuh byk betul cerita aku sebelum bertukar nie..

mcm2 bermaksud aku bukan org lain atau si polan2 punye kisah..

apa yur nak cerita??
cerita pasal org 1st time main bowling guna bola 12 kg pastu jatuh dpn lane...

11 March, 2010

***No more laa Sticky2 mood aku sendiri naik boring


- Kursus perkahwinan

-barang hantaran utk Mr Deanx :
Sirih junjung

Al-Quran & Sejadah

cincin

wallet & belt

Perfume

menwear

..... (parah laa duit aku utk barang ni)

Buah-buahan

Cokelat

-Videografi(DONE)

-Jurugambar(DONE)

-Sound system

-kompang + silat (kwn mama uruskan)

-jamuan (x perlu dirisaukan).

-Cenderahati utk : tetamu
pihak lelaki
orang masjid
budak2 (lolipop ikat ngan reben )

-baju sanding (kain juz beli belah aku sajo )
-Baju nikah (lining aku n kain pasang Mr Deanx blm lagi..ok this month baru beli).
side Mr Deanx will sponsor by Ngah include siapkan sampai jadi baju utk semua majlis :) jimat sudah..

- fitting baju end Januari(usaha2)

-pelamin

-mack up


last sekali :

......(belum lagi jugak nie)

apa lagi yur.. nnt2 laa aku pikir..

*update on 3/03/2010 90% complete