11 December, 2009

TWILIGHT : NEW MOON

Minggu lepas.. aku ngan kak noi gie laa GSC yg baru bukak dkt ECM nak tgk muvee cerita Twilight : New Moon panas btl cerita ni skrg(bkn setakat cerita jer hanggattt..pelakon dia jacob black n Edward Cullen pun panass)...

Dah beli tiket semua gie makan dulu** sbnarnya aku x sampai hati nak cakap tapi aku nak bgtau jgk..Aku ngan kak noi gie laa makan kat Chicken Rice Shop kata nyur baru bukak hari tue.. tapi tue laa servis nyur sungguh laa mengong.. Nnt aku cerita kat entry lain..baru nampak meriah aku nyur blog byk cerita..

Bagi aku laa cerita new moon ni kureng sikit laa debaran dia berbanding 1st twilight.. aku lebih suka twilight.. tapi New moon nie wat aku kesian kat Jacob black mengharapkan cinta dri Bella Swan..tapi Bella Swan dah tangkap cintan sama Edward Cullen. Dia jadi rapat ngan Jacob sbb si Edward tue tinggal kan dia..Kesian Jacob jadi teman kala kesunyian.. Ehh korang gie tgk sendiri laa..xkan aku nak cerita lelebih pulak...

kalu la puntianak hensem mcm nie kaya pulak tue sapa yg tanak dia gigit leher kan.. aku pun x kisah dia gigit leher aku** tpi aku tunggu My Mr Vampire gigit je nnt xnak laa org lain..huhuhuhuuu.. ayat org sprti org yg x sabar nmpk nyur..


jgn klik kat gambar


uishhh terbayang2 kalu aku mcm nie ngan mr deanx..tapi nan ado.. x larat aku nak lari2 dalam hutan seh..

ok laa abis satu entry : mahap laa kalu aku nyur entry nie mcm keling sikit.. ayat tunggang langgang... enjin x panas seh


Kenapa manusia semakin kejam..bunuh org, buang anak, dera budak kecik , rompak .. owhhh sedih nyur aku..

Aku sgt terkejut dgn call aku dapat tadi..rasa mcm nak terbang balik jer kat kuarga aku skrg..

Aku x tau keadaan skrg..

diorg xnak bagitau aku...

aku rasa x sedap hati skrg ...

chelaka babi btul perompak tue...

ayah aku dah tua laa bodoh..ayah aku x kaya pun..

yuhuu...

lama seh aku x hupdate kan.. lama laa.. sbb2 nape aku x hupdate :

- skrg aku ada banyak tapi xbyk kerja tapi malas laa aku nak kecoh2 bgtau kat smua org aku banyak keja sbb kadang2 xde keja pun.

- malas nak hupdate pun satu hal sbb aku dah ketagih wat benda lain.(aku naik seronok main game dkt muka buka tue)terjebak juga aku akhirnyur..

- Selain tue aku mcm xde idea walaupun aku ada bnyak je benda nak cerita..

- Sbb nyur aku teringgat laa kat sesebuah ayat penyata dari mulot org.. korg nie xde keja ke asyik nak update blog..aku nie x cukup kaki tangan nak wat keja (poyokan nak sound org padahal ko sibuk ngan benda lain).. dan skrg aku nak tanya ko.. ko xde keja ke sana sini hupdate tanpa henti..(tue laa lain kali jgn sound org sbb bila ko buat nnt org sound ko balik)..bak kata karam singh.. sudah ludah itu kahak mau jilat balik ka sampai licin.

- saya sedang sibuk nak menyiapkan barang keperluan ??

itu laa alasan saya.. sya mau hupdate nie..sbb saya x byk kerja n xde kerja urgent.. bos saya pun xde laa bg keja tanpa henti yg mcm saya dengar..pandai laa nak takut kan aku..padahal x laa mcm tue...xde laa saya x boleh nak turun breakfast..boleh jer.