22 June, 2009

Berbangga nyur aku ... kenapa aku bangga..???

kerana dalam 2 thn lebih sikit nie..

dah 3 opis Aku Pindah...Korang PernAh ker???

Tapi Pindah Nyur x jauh..dalam satu level jerr...

tapi KAU tau laaa HAZABBBBB nak pindah kan kertas2 yg dah susun...

Owhhh kenapa laa begini dah mcm kaum NOMAT ko tau x kita org nie...

Akhir kata.. Plzz no more laa pindah2 until building baru siap..

gambar adalah di google... aah hakikat nyur adalah lebih banyak dari nie


gambar ihsan google.. sbg contoh apabila mengabaikan filing..iyer akan menimbun begini..owhhhh kasihan sapa yg kena lakukan..dan sbgai pengajaran tolong jgn tangguh kerja yur..


memandangkan pindah opis nie mengambil masa.. kerja pun tertunda n akan menimbun..
dan aku bertukar ke bahagian lain..Kerja pun lainn..

08 June, 2009

CLICK FOR DONATE

Memandangkan aku seorang pengguna DIGI.. dengan rasa berbesar jantung nyur aku nak meletakkan banner nie..

Korang tolong laa klik kat bawah nie..xder apa2 nyur kat aku..

Hanya nie jer cara kita dapat menderma dan membantu.. X susah pun kawan2..

HELP NASCOM baru ada seribu lebih jer org donate kat dia...




k terima kasih semua..


dari aku seorang pengguna DIGI yg setiaaa....

05 June, 2009

LOVELY SUNDAY

HAHHHAHAH tajuk x menahan lovely Sunday..Balik dari IEEP esok nyur Mr.Deanx datang ajak gie Berkelah kat Pantai Cherathing...HUhuuh aku laju jer mengekor dia..Before pegi berkelah kena isi dulu perut..Gie makan2 ngan kuarga dia dulu..



Berkonvoi 2 bijik kereta ke sana..anak sedara bahagi sama banyak 2 2... xder makna nak berdua2an dalam kereta... Sebelum pegi ke pantai Cherathing singgah jap kat kedai mula2 nak cari kopok lekor...last2 Mr.Deanx beli seluar nak mandi..kopok nyur dah kelauttt..
gambar berdua mesti wajib ada..baru lulus kuar kan sini kan ayg..

anak2 sedara
Okk dah membuang masa di situ.,, kita terus kan perjalanan ke sana..,naik kereta ngan budak2 laki semua memang nak pecah perut..ngan pakcik nyur wat lawak entah apa2..,lawak nak kawin pun dia boleh selit2 depan budak2..ishh insaf2...
Sampai dkt situ ada kawasan yg khas utk org berkelah., semua kemudahan ada tandas awam, org meniaga makanan dan chalet** ada satu chalet dekat sini nama nyur "Dont Tell Mama" owh sungguh sesuatu..ok laa i dont tell mama.. i juz tell pejabat agama..boleh x?

dari jauh jer aku amik org meniaga baju dan sebagai nyur..
kimi selalu kena sakat ngan abg2 n pakcik dia.. x baik tau
di manakah Mr.Deanx.. hahaha jgn marah aa ayg dari jauh b blh kenal laaa..mengambil kesempatan bermain bola di tengah panass..Mandi nyur x sampai 30 minit tapi nak bersiap bukan main susah..tue laa pasal aku x suka mandi laut..aku lebih suka mandi sungai xpun mandi di dalam bilik air lagi senang..Apa pun abis jer aktiviti di pantai.. Aku ker Zoo Teruntum jalan2..
Balik lepak kat rumah kakak dia saja..tolong2 masak???
~okk abis sudah satu cerita disini~









04 June, 2009

Sebenar nyur cerita nie dah peram lama dah..kalu telur ayam dah jadi anak ayam laa kot..
Abiss nak wat mcmner mood xde nak update padahal banyak jerrr aktiviti aku bulan 5 ari tue..

Berbalik kepada tajuk diatas.. Sampai jer kat awana check-in bilik..letak2 beg2 and tukar baju.. pastu turun ke tepi pantai sbb ada aktiviti sukan aneka.. ** acara apa aku pun dah x igt nama apa..

Game terbahagi kepada 3 iaitu wanita , lelaki n kanak2... x lama pun kejap jer acara sbb dah nak maghrib...





Malam nyur siap2 nak gie Grand Dinner kat Kemaman Hall.. Makanan dia sedap2 , acara lebih santai dan x formal..

mengambil gambar sendiri dkt cermin sambil menunggu org lain siap2..


semua senyumm..semua dah kenyang..
Group 3
acara mengambil gambar bersama hamper.. semua adalah pemenang
Door gift IEEP kali ini adalah barangan Bodyshop..mmg laa x segrand company lain..tapi bagi aku okk dah apa..
23 MAy 2009
Pagi gie Breakslow kat mana aku pun x igt lagi... Best gila..** bahagian makan asyik best jer aku.. mana laa x mencanak naik berat kan... Dekat Awana nie Nasi Dagang dia laa paling best bagi aku.. x tau laa org lain..
pelbagai pilihan jus

nyumm2..** teringat2 aku pada roti croisant**mcm salah eja jer nie
Selepas kekenyang..acara wajib mengambil gambar
Lepas makan kita kena berjalan2 membuang lem2 yg di isi tadi..humm pikir2 kemana hala tuju dulu
Okk..After lunchhh yg best jugakkk.. kita get ready utk pulang ke rumah..

dah nak balik naik bas jer..lebih mudah dan jimat.. Walaupun sekejap tapi puashati..Tgk aaa kak noi merenung sedih tinggal kan awana** hehheh gurau jer..Tahun depan Insyallah pegi berpasangan pulak..ke mana belum tau lagi laa yur..

** Sekarang aku kena Flu bukan H1N1 okeiss..tue yg ayat tunggang langgang..tapi nak update jugak...


*** OHHH INI ADALAH ENTRY AKU YANG KE 100 RUPA-RUPA NYUR....

02 June, 2009

BERAT SEKARANG : AMAT BERAT

HALA TUJU BERAT : 60Kg (cukup laa banyak nie dulu)..

Doakan misi berjaya..dah x lama jer lagi nie.. huarghh..huarghh