30 April, 2009

SERVIS ohh SERVIS

29 April, 2009

28 April, 2009

pAgi Jumaat yg mulia lepas kak ipar aku tepon..tanya aku x balik rumah ker? mula2 aku cakap laa x balik coz igt nak balik waktu cuti buruh nnt.. aku tau hari nie birthday nephew** gedix nak rasa minah salleh ....Tetiba aku rasa serba salah coz anak buah yg lain tiap kali birthday aku balik meraikan..beria2 siap masak2..tetiba aku ubah keputusan** owh jgn kata plk aku x tetap pendirian..aku nie pikir perasaan org lain paham x.. aku pun buat keputusan balik..aku meninggalkan opismate ku kesorangan..hahahaa** sorry laa kak noi den x nampak bila drive malam tue kena kuar awal tue..
Dalam kul 3 gerak amik abang n mak aku kat temerloh.. Dalam perjalanan aku calling2 abg aku dengan surprise aku cakap " Alooo abg ngah gua on the way nie balik kl.." ok laa pendek kan cerita sampai kl rasa heaven sgt..hilang sgala tekanan bila balik rumah** sampai xder nak calling or gayut lama ngan mr.deanx..ok sabtu cbrate birthday Aeril..
tgk laa abg ko n kakak sepupu ko yg semangat nak tiup lilin..
Aeril my cute baby boy..** ada x org jeles aku cakap mcmnie.. untie eliz@ acik intan nak wish u

nie laa birthday boy

aeril umur 1 thn :


- dah tumbuh 2 batang gigi

- dah bowle jalan.

- dah bowle goyang buntut..

- tapi masih xpaham apa itu hadiah


simple2 jer makan2 ngan kuarga..janji ngan kuarga apa pun besttttt

nnt yur acik ngan cik dean belikan..nnt acik kena belikan yg boleh main 2 org... sbb nnt abg ko blh main sama2 sekali.. dan sempena birthday aeril yg pertama nie acik dengan kejam nak letak gambar nie jgk..sbb nnt bila ko baca bila besar ko tgk laa betapa putih nyur dirimu..** abg ngah n kak ja jgn marah aaaa..org letak gambar aeril 18sg..hhahaahahaahah



ok laa.. i love u boy .. acik xder masa nak spent time ngan kuarga..sedih nyur x dpat tgk aeril membesar... acik pun rindu ngan korang semua..

Ahad packing barang nak balik ker tempat cari duit.. huhhh rasa mcm malas jer nak balik.. Best sgt dapat duduk n kuar sama2 KELUARGA.. biar aa berabis duit dan tenaga janji utk kuarga aku... mcm org kata asal kan dapat quality time.. nak balik lagi minggu nie..selagi x kawin selagi tue aku nak balik duduk ngan mak ayah aku..hahaahah..

nota cinonet : sengal x aku..masa first time intrvw nak kerja.. diorg ada tanya ar u willing to work there..and aku yg teruja nak kerja kata yess jer..akhir nya aku sendiri yg makan hati duduk jauh dari kuarga..padahal boleh jer jawab im willing but i prefer to stay near to my family kan..

04 April, 2009

hari nie birthday abg long aku huhuh...happy BirtHday Bro...
berapa ekk umur dia x igt laa..
Abg Long take caRe ur SeLf ,
Abg Long DaH Masa nyur Kita pandang Kedepan ,
Abg Long walaupun adik dah x duduk rumah n x rajin sembang2 ngan abg2 yg lain xbrmakna adik x sayang kat korang semua..
ps: Abg long aku x gila glemer dia xmo gambar di sebar kan di internet

hahha sajer jer kuar kan entry nie..sebab aku xnak laaa entry bawah nie jadi yg first..tetiba kuar gambar aku besar2.. xmo laa mcm mencapap**mcari publisiti murahan** bukan mencarut yur..
Hahaaha ..sorry laa aku belum ada tarikh nak tamat kan zaman bujang lagi..relaxx aaa Mr. Deanx.. bawak bersabar..Gie laa enjoy2 dulu..nnt dah kawin..siap ko hahhahahahaahha.....gelak jahat sudah..

Nampak gaya nyur lepas nie Mr. Deanx xyah laa nak risau or dengar aku membebel panas bila kuar jln2.. sebab nyur dia dah belikan tudung yg ada awning @ tudung ikin @ tudung indon.. tue laa hari tue bila b mintak belikan xmo..last2 xmo aku merajuk dia belikan terus..hahhah kelakar x tau laa ok ker x..tapi senang laaa...rasa malas nak gosok tudung waktu kuar dating sauk jer ** pdhl suka setiap kali pakai mr deanx puji comel2..haaa mau poyo gak laa kan..janji aku xpoyo ngan org lain..


nie gambar dah edit baikk punyerr.. ciss bila masa laa pulak kan aku mack up mcm nie.. kalu laa aku mack up mcm nie sah2 Mr. Deanx suruh aku cuci muka balik.. xper aku kuar relax jer pakai bedak debu J&j.. relaxx aaa.. Hahahaha.

Ayang nak lagi 1 2 3 banyak2 lagi tudung mcm nie boleh x?? tapi biar b pilih n ayang laa bayar ** b x paksa tapi cakap jer.. hahha boring aa asyik nie jer..

p/s : Biar aaa aku nak pakai duit tunang aku..apa korang susah ada aku guna duit ko ker?.. Ishhhh... insaff sekejap.. sorry laa aku memang mengarut sikit..malas laa nak buat ayat cantik2..

03 April, 2009

Hari Bzy dah mula hari nie.. humm stress tapi wat to do..kerja wehh.. Jadi utk menghilang kan stress aku ikut hsmate ku gie tgk wayang kat TERUNTUM COMPLEX.. bangunan lama kat kuantan tapi wayang dia not bad laa cantik..kerusi dia mcm dalam bas express..


Apa kena mengena tajuk entryy aku nie?? ehh ada laa kena mengena mak limah.. Semalam aku gie tgk cerita " CONFESSION OF A SHOPAHOLIC " ** betul x pengakuan..xpun mr dinza kata pengakuan seorg kaki botol..** dia kasi aku tgk wayang kan?? pelik hahaha dia boleh cakap gie laaa nnt org kata x reti nak bersosial ngan kengkwn...cuma aku jer malas..



Berbalik kepada cerita asal aku gie sana ngan kak amy , nad n adah.. masuk wayang xder org seronok gila bajet wayang tue kami yg punyer hahaha... Seronok aa cerita dia pasal Becky yg xboleh membendung NAFSU shoping dia tue sehingga dia terpaksa menipu ngan kata DEREK SMEATH tue ex bf dia padahal org tue adalah pengutip utang kad kredit..choiii boleh mengaku x bf... Best aaaa cerita nie.. Gie lak tgk ngan kwn2 sengal... dari mengantuk terus jadi x mengantuk ahahahah..


Bukti xder sapa lagi dalam wayang padahal dah kul 8mlm nie..cerita dah nak start... ** Ayang lepas nie boleh laa tgk kat sini..aman makmur damai sejahtera jer wayang dia.. xder org wat wayang pun

Baru aku perasan yg aku , kak amy n adah pakai tudung yg sama warna..nad sebagai ketua nasyid.. Ehhh objek apa di belakang kak amy tue( ujung sekali)..mata yg ber cahaya..
Ok laa dah nak balik x larat nak cerita panjang..lil bit tired kena wat 2 kerja skrg.. kerja sendiri n kerja covering..
nota cinonet : Ayang nnt kita tgk FAST FURIOUS 4 nak best laa cerita racing nie..asyik beli DvD jer.. B janji x tido lagi..