26 March, 2009

HUhuuhu..skrg nie aku tgh mencari2 gadget2 utk kepuasan diri sendiri.. Skrg nie aku tgh gila hari2 bukak website pasal camera..
Impian aku oooOOOoooo nak ada Camera DsLR D90..huhuh best nyur kalu ada.. boleh amik gambar yg cantik2..memang salah satu lagi impian aku dulu nak ada hp canggih yg wery up to date..asal kuar yg baru nak beli..pastu asyik laa hilang n kena curi.. so keinginan nak pakai hp baru tue kurang laa sikit..asal blh call n sms n mms dah laa** tapi hp skrg x best laa camera dia..mcm nak yg baru.
Mesti org kata guna kamera biasa pun boleh apa amik gambar..huuhu yur laa tapi kepuasan tue lain..gambar tue nak simpan lama n jadi tatapan kita pada satu masa nnt..Apa yg best nyur kamera mcm nie korang tanya..ok senang jer jawapan nyur lu amik 2 keping gambar satu kamera biasa n satu lagi guna kamera DsLR nie..then Lu pikir la sendiri..banyak laa beza nyur oiii ** ok tolong jgn guna gambar yg dah edit yur bila nak wat perbezaan..

nie laa kamera nyur.. nak lagi best mesti ada lens or lebih glemer org panggil senapang.. Huhuhuu kena kumpul duit laa utk beli benda nie.. tapi naper kamera nie warna hitam jer x ceria langsung..ishhh lain kali buat warna pink lagi semangat berkobar nak beli..**sekarang x kobar2 sgt

Tapi kan kalu x larat beli D90 kan.. sekarang nie LumiX tgh wat promotion..RM 2699 ajerrrrrrr ada 3 warna.. Biru , hitam n merah ** hoiii asal xder warna pink nie...

nota cinonet : Ayang humm.. boleh x hantaran b nnt ayang bagi nie dekat b..xdapat handbeg, kasut pun xper laaa..hahahah

25 March, 2009

~JOM MAIN~

humm..humm..hummm aku baru jer letak game kat bawah nie..bestt laa aku suka..x kisah laa korang suka ker x..

20 March, 2009

Dah lama aku x berblog huuhuhu..xder cerita laaa.. tapi hari nie sebab rehat panjang n ada benda laa aku nak cerita..huhuh korang nampak x gambar kat bawah nie..yur meter kereta yur atau pendek kata kereta aku sendiri of coz laa guna duit aku sendiri x mintak kat mak , ayah ,abg, kakak n pakcik makcik yur** walaupun ada bulan2 yg Mr.Deanx kena bayarkan.. xper duit bakal laki aku gak..sapa lagi ekk nak abiskan duit dia...hahahah ayat perasaan kaya.. ishh tersasar dari cerita sebenar daa.. Aku nak cerita pasal nombor kat meter tue masa nak balik dari amik adah kat KOs aku perasan dah jadi 44444 haaa semua nyur 4.. ahh banyak nyur kereta nie gerak a'hh x suka baru 1thn 7 bulan aku bela kereta nie..uishhh masa sembang ngan makcik aku dia cakap kerata dia baru 50k tapi baru pakai 2 thn... aku terkesima..dalam hati dok kata meter rosak... tapi x nak ngaku suka ronda2 ngan kereta..gie kedai pun malas jalan kaki.. tgk laa sebagai bukti meter kereta ku



pandangan jauh

kasi dekat sikit ** mengunakan camera hp yg x best.. bila nak ada hp baru nie

Rasa mcm nak tukar kereta jer...sebab nak bg milage kereta sikit balik boleh x... Wahh wahh sembang jer boleh laa..yg ada pun x abis lagikan dah nak kumpul utang lagi..insaff sekejap..

Tapi biarlaa banyak mana km nyur.. aku tetap syg myvijo aku tue..

06 March, 2009

Yuhuuu hari nie opis aku ngan kak abs jer.. yg lain cuti sebab isnin nie pun cuti..Aku kena kerja laa..letih nyur baru sampai pack lagi beg nak balik kl.. humm naper aku x cuti yur? sebab aku malas laaa nak rebut2 cuti.. biar laa org yg lbh memerlukan cuti..

Semalam sampai uia dari Gombak dah kul 10mlm lebih...huhhu ahhhh sampai umah terpikir baju yg menimbun dalam bakul..angkat masuk washing machine** nasib laa mesin nad ada.. kalu tidak anto dobi jugak laa jawap nyur..walaupun aku x berapa suka...

Aku gie kursus 2 hari kat Hotel D palma Ampang..huhhhuhu banyak laa benda aku dapat selain makan yg sedap2.. xder laa gambar nak upload sebab aku x amik gambar.. mcm xder mood sebab bukan pergi ngan kawan2...

Semasa kursus penceramah ada laa cakap pasal cerita wonderpet selepas soalan yg dia tanya aku jawap dengan KERJASAMA.. Boleh pastu dia sambung Kerjasama...kami x besar kami x kuat...blaa..blaa aku x igt.. pastu aku tanya laa kat kakak2 yg ada dekat kursus tue cerita apa tue diorg kata xkan x tau kot.. cerita WONDERPET kat tv9..haa aku tercengang kejap... naper aku xpernah tgk...

Sekarang nie aku tgh cari2 lagu tue tapi x jumpa2.. sapa boleh tolong aku??? nak dengar lagu wonderpettt

01 March, 2009

2 TAHUN SUDAH

Hari nie genap laa aku duduk n berkerja di Kuantan... Byk lagi benda yg harus aku tempuhi.. Hari nie jugak aku pindah rumah..Penat seh.. tapi yg seronok aku duduk ngan geng 4 quarter.. hahha..Terima kasih sayang sebab tolong b mengemas.. Gambar masa aku pindah nnt akan di upload..

Dekat tmpat kerja..humm aku bangga sebab kerja kat IIUM..tapi bangga kah aku berada di Kull nie?..Division nie..? humm hanya tuhan jer yg tau..Satu hari nnt aku berharap aku akan berada di satu tahap yg membanggakan..aku x nak duduk di sini saja.. aku perlukan udara dan suasana yg baru..hahahhaahh

k laa ta-ta-ta