11 December, 2009

TWILIGHT : NEW MOON

Minggu lepas.. aku ngan kak noi gie laa GSC yg baru bukak dkt ECM nak tgk muvee cerita Twilight : New Moon panas btl cerita ni skrg(bkn setakat cerita jer hanggattt..pelakon dia jacob black n Edward Cullen pun panass)...

Dah beli tiket semua gie makan dulu** sbnarnya aku x sampai hati nak cakap tapi aku nak bgtau jgk..Aku ngan kak noi gie laa makan kat Chicken Rice Shop kata nyur baru bukak hari tue.. tapi tue laa servis nyur sungguh laa mengong.. Nnt aku cerita kat entry lain..baru nampak meriah aku nyur blog byk cerita..

Bagi aku laa cerita new moon ni kureng sikit laa debaran dia berbanding 1st twilight.. aku lebih suka twilight.. tapi New moon nie wat aku kesian kat Jacob black mengharapkan cinta dri Bella Swan..tapi Bella Swan dah tangkap cintan sama Edward Cullen. Dia jadi rapat ngan Jacob sbb si Edward tue tinggal kan dia..Kesian Jacob jadi teman kala kesunyian.. Ehh korang gie tgk sendiri laa..xkan aku nak cerita lelebih pulak...

kalu la puntianak hensem mcm nie kaya pulak tue sapa yg tanak dia gigit leher kan.. aku pun x kisah dia gigit leher aku** tpi aku tunggu My Mr Vampire gigit je nnt xnak laa org lain..huhuhuhuuu.. ayat org sprti org yg x sabar nmpk nyur..


jgn klik kat gambar


uishhh terbayang2 kalu aku mcm nie ngan mr deanx..tapi nan ado.. x larat aku nak lari2 dalam hutan seh..

ok laa abis satu entry : mahap laa kalu aku nyur entry nie mcm keling sikit.. ayat tunggang langgang... enjin x panas seh


Kenapa manusia semakin kejam..bunuh org, buang anak, dera budak kecik , rompak .. owhhh sedih nyur aku..

Aku sgt terkejut dgn call aku dapat tadi..rasa mcm nak terbang balik jer kat kuarga aku skrg..

Aku x tau keadaan skrg..

diorg xnak bagitau aku...

aku rasa x sedap hati skrg ...

chelaka babi btul perompak tue...

ayah aku dah tua laa bodoh..ayah aku x kaya pun..

yuhuu...

lama seh aku x hupdate kan.. lama laa.. sbb2 nape aku x hupdate :

- skrg aku ada banyak tapi xbyk kerja tapi malas laa aku nak kecoh2 bgtau kat smua org aku banyak keja sbb kadang2 xde keja pun.

- malas nak hupdate pun satu hal sbb aku dah ketagih wat benda lain.(aku naik seronok main game dkt muka buka tue)terjebak juga aku akhirnyur..

- Selain tue aku mcm xde idea walaupun aku ada bnyak je benda nak cerita..

- Sbb nyur aku teringgat laa kat sesebuah ayat penyata dari mulot org.. korg nie xde keja ke asyik nak update blog..aku nie x cukup kaki tangan nak wat keja (poyokan nak sound org padahal ko sibuk ngan benda lain).. dan skrg aku nak tanya ko.. ko xde keja ke sana sini hupdate tanpa henti..(tue laa lain kali jgn sound org sbb bila ko buat nnt org sound ko balik)..bak kata karam singh.. sudah ludah itu kahak mau jilat balik ka sampai licin.

- saya sedang sibuk nak menyiapkan barang keperluan ??

itu laa alasan saya.. sya mau hupdate nie..sbb saya x byk kerja n xde kerja urgent.. bos saya pun xde laa bg keja tanpa henti yg mcm saya dengar..pandai laa nak takut kan aku..padahal x laa mcm tue...xde laa saya x boleh nak turun breakfast..boleh jer.

14 October, 2009

Haluu..apo kabor semua... sihat?? baguih2 semua sihat, yg x sihat gie makan ubat., gie spital check.. Dah lama aku x update since bulan puasa hari tue..Maklum la aku kan cuti panjang sampai ada org igt aku dah cuti kawin..uishh belum lagi..lama sgt cuti kawin kalu mcmnie...mau berbulu2 jer org ngan aku(opss sorry kak yati tersebut bulu plk)

Rasa nyur sempat lagi kot aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN well aku nie manusia biasa yg x sempurna pun..jadi sapa yg kecik ati ngan aku cakap ker, perbuatan ker harap dimaafkan..tapi kalu x nak maaf n lupakan..nak wat mcmner kan..Best x raya korang., mesti laa best walaupun xdpt dwet raya seperti masa zaman kanak2 yg comel apabila meminta dwet raya bila pergi rmh org..

Sebelum puasa aku selalu cakap uishh best nyur kalu dapat buka puasa ngan gie trawikh ngan family aku..n aku selalu berharap office aku tutup 3 - 5 hari sempena HINI.. Mungkin masa tue aku cakap dgn penuh perasaan n Allah tlh makbulkan permintaan aku.. Aku cuti sebulan sepanjang puasa sampai 2 minggu nak abis raya walaupun dlm kesakitan.. Sampai mak ngan ayah aku cakap ada hikmah apa yg berlaku..kalau x rumah nie bulan pose x meriah mcm taun lepas smua keja balik pun seminggu nak raya..ayah ngn mak aku happy sbb blh tgk aku hari2..

Susah nak tulis or cakap apatah lagi nak taip2 dlm blog nie apa yg telah aku lalui bukan kakak.abg atau kawan kepada polan si polan polan tapi aku sendiri masa awal puasa hari tue..yg pasti aku bersyukur kerana masih ada di atas muka bumi nie dgn keadaan yg cukup sifat n cukup anggota badan..

Apapun aku nak berterima kasih kepada org yg telah membantu aku sewaktu kejadian walaupun aku x kenal..tpi tuhan kenal..moga korang akan dilindungi.. Kepada mama,ayah,tunang,adik beradik n bakal kuarga aku tersayang sorry sebab dah bagi korang surprise di awal pagi expecially kat mama n FMIL nasib diorg xkena heart attack...terima kasih sbb bagi semangat n jaga adik/b sepanjang masa.. Tue Mr. Deanx thank so much..and i always love u.. no matter what..abg2 n kak ipar aku n adik aku terima kasih korang.

Terima kasih jgk kat Kak Abby , Kak Noi , Adah n Madam Narimah yg segera ke Maran nak tgk keadaan aku n membantu aku..Kakak2 yg wat aku syahdu.. pada yg sms ngan call masa tue terima kasih walaupun aku x dapat nak jawap sbb aku x berdaya..Nnt satu hari aku akan cerita sbb aku tau ada yg akan mengata..itu lumrah manusia... alaa sikit jer dah nak mc lama2..tue laa tot..tot..tott dan ada laa ayat yg malas aku nak layan.. skrg nie senang jer aku pikir.. biar laa org nak terasa diri dia tue bagus n aku nie x betul ker aku nie apa ker..Biar kan.. Bak kata org " manusia suka bercerita psl buruk org sbb nak cover dia punyer buruk.. Org akan dengki ngan kebahagiaan org lain bila dia rasa x bahagia..

Apapun Selamat hari raya n aku dah 2 minggu berkerja..

Skrg sudah bulan Oktober rupa nyur..tik..tik..tik

22 August, 2009

SELAMAT BERPUASA

Haaa mcmner bangun sahur tadi korang???.. Hari nie aku berpuasa kat rumah mak ayah aku laaaa.. semua ada kat rumah... Apo ekk nak masak utk berbuka nie...** masak?? sejak bila aku reti masak nie....

Apa pun selamat berpuasa semua selama sebulan kecuali org2 yg x mampu dalam erti kata lain org yg uzur.. kalu setakat keja dlm aircond atau hanta benda naik kenderaan ko jgn nak gedik2 x posa..

Tuhannn nampak ko makan/minum/isap rokok kat belakang kedai mamak..

akhir kata aku susuli dgn gambar :


gambar telah di gooogle n saya cilok dkt mana tah... AYAM GOLEKK yg di bakar panas..
berjuss ayam nyur...slurppp..slurpp

gambar telah di cilok dari google.. Air Bandungggg Blended.. hum sejuk2..di saat cuaca panas2 nie...

21 August, 2009

TODAY IS FRIDAY

Skrg ada kat cyber cafe..lots thing to do...baru jer balik dari bank rakyat amik insurans kereta.. memula dah janji ngan org bank pukul 230ptg..then dia kata datang lmbt sikit so datang laa pukul 315ptg.. igtkan dah boleh amik rerupa nyur kena tunggu rider dia pulak..macam biasa.. macam2 alasan di beri kan..pukul 415ptg baru dapat itu road tax..

Then esok dah nak puasa., jadi abg n kakak ipar aku nak cari duit lebih nak raya nnie.. tolong laa diorg gie beli barang nak meniaga besok dan seterus nya pandai2 laa diorg nak cari bekalan..Doakan semoga ada rezeki di bulan Ramadhan nie..

Xde gambar laa cerita nie..sbb nie mood nak tulis2 jer..

20 August, 2009

humm..kalu korang perasaan** perasan ker.. mcm laa blog aku glemer sgt..sometimes entry tue hari nie ada n besok2 dah xder.. bukan sbb entry nie mcm chipsmore tapi...

Entry tue x diluluskan oleh bahagian penapisan..dia nie kalu keja kat bahagian penapisan perfilemenan mesti nangis org2 felem n tv...asyik nak potong jer walaupun x lucah ker ganas ker...

yurrr laa potong2..** gua ibarat pengarah yg bengang sbb cerita asyik kena potong..ehh x bengang laa suka..

18 August, 2009

Lagi beberapa hari jer kita semua sebagai umat islam dah nak berpuasa..

Dah abis ganti ker puasa korang yg tertinggal tahun lepas..

Alhamdullilah aku dah abis pun ganti..


** sungguh sopan aku di dalam entry nie.. mungkin sbb dah lama kot x berblok2..enjin xpanas laa katakan..**

10 August, 2009

Nie baru laa nak letak gambar baby mukhriz.. huhu penuh keinsafan nama yg mak ngan ayah dia kasi... gambar nie amik lepas dia keluar spital sbb kena juandis..kesian sehh aku x paham ayah aku cakap apa tapi ayah aku kata dia masuk spital sbb kuning dia tinggi sangat about 500 mcmtue.. A few week letter Keluar jer spital jadi gelap budak nie..


gambar2 yg sempat diambil...
tradisional lapik tmpat tido ko.. sabor laa... x dayo nak wat mcm gugu gaga erra fazira..


baby wit kak long




malas laa nak taip2... gambar nie juz nak tunjuk kat sesorang yg tut.. sbb dia xprnh nak kata datang melawat anak sedara aku..padahal dah byk kali aku cakap.. tapi xper aku pendam jer kat dalam hati..xper laa nie hal kuarga aku kan..

30 July, 2009

DiLeMMa

Uishh..dalam dilema la skrg..
sgt susah utk membuat keputusan..
Arghhhh...

27 July, 2009

Mood Sudah mari..

Yur mood n idea sudah mari tapi amat laah malang nyur thumbdrive tertinggal kat rumah...

jadi apalah erti mengupdate tanpa gambar..gua tarak reti laaaa x der gambar..

23 July, 2009

kakak ipar aku masuk spital semalam..dn hari nie pukul 11.40mlm dia dah selamat lahir kan baby boy seberat 3.3kg itupun selepas baby disedut keluar..sian kak ipar aku last minit ada kencing manis n Dr paksa gak dia bersalin atas sbb keselamatan kata Doktor itu..owhh mungkin kerana baby itu terlalu besar..

Baby( hahaha aku x igt laa nama kang salah bubuh kecik ati baby tue.) yg aku igt nama nyur Mukhriz kalu x silap.... Another boy in my family..

p/s :X sabau rasa nyur nak balik KL tgk mukhriz.. :)

22 June, 2009

Berbangga nyur aku ... kenapa aku bangga..???

kerana dalam 2 thn lebih sikit nie..

dah 3 opis Aku Pindah...Korang PernAh ker???

Tapi Pindah Nyur x jauh..dalam satu level jerr...

tapi KAU tau laaa HAZABBBBB nak pindah kan kertas2 yg dah susun...

Owhhh kenapa laa begini dah mcm kaum NOMAT ko tau x kita org nie...

Akhir kata.. Plzz no more laa pindah2 until building baru siap..

gambar adalah di google... aah hakikat nyur adalah lebih banyak dari nie


gambar ihsan google.. sbg contoh apabila mengabaikan filing..iyer akan menimbun begini..owhhhh kasihan sapa yg kena lakukan..dan sbgai pengajaran tolong jgn tangguh kerja yur..


memandangkan pindah opis nie mengambil masa.. kerja pun tertunda n akan menimbun..
dan aku bertukar ke bahagian lain..Kerja pun lainn..

08 June, 2009

CLICK FOR DONATE

Memandangkan aku seorang pengguna DIGI.. dengan rasa berbesar jantung nyur aku nak meletakkan banner nie..

Korang tolong laa klik kat bawah nie..xder apa2 nyur kat aku..

Hanya nie jer cara kita dapat menderma dan membantu.. X susah pun kawan2..

HELP NASCOM baru ada seribu lebih jer org donate kat dia...




k terima kasih semua..


dari aku seorang pengguna DIGI yg setiaaa....

05 June, 2009

LOVELY SUNDAY

HAHHHAHAH tajuk x menahan lovely Sunday..Balik dari IEEP esok nyur Mr.Deanx datang ajak gie Berkelah kat Pantai Cherathing...HUhuuh aku laju jer mengekor dia..Before pegi berkelah kena isi dulu perut..Gie makan2 ngan kuarga dia dulu..



Berkonvoi 2 bijik kereta ke sana..anak sedara bahagi sama banyak 2 2... xder makna nak berdua2an dalam kereta... Sebelum pegi ke pantai Cherathing singgah jap kat kedai mula2 nak cari kopok lekor...last2 Mr.Deanx beli seluar nak mandi..kopok nyur dah kelauttt..
gambar berdua mesti wajib ada..baru lulus kuar kan sini kan ayg..

anak2 sedara
Okk dah membuang masa di situ.,, kita terus kan perjalanan ke sana..,naik kereta ngan budak2 laki semua memang nak pecah perut..ngan pakcik nyur wat lawak entah apa2..,lawak nak kawin pun dia boleh selit2 depan budak2..ishh insaf2...
Sampai dkt situ ada kawasan yg khas utk org berkelah., semua kemudahan ada tandas awam, org meniaga makanan dan chalet** ada satu chalet dekat sini nama nyur "Dont Tell Mama" owh sungguh sesuatu..ok laa i dont tell mama.. i juz tell pejabat agama..boleh x?

dari jauh jer aku amik org meniaga baju dan sebagai nyur..
kimi selalu kena sakat ngan abg2 n pakcik dia.. x baik tau
di manakah Mr.Deanx.. hahaha jgn marah aa ayg dari jauh b blh kenal laaa..mengambil kesempatan bermain bola di tengah panass..Mandi nyur x sampai 30 minit tapi nak bersiap bukan main susah..tue laa pasal aku x suka mandi laut..aku lebih suka mandi sungai xpun mandi di dalam bilik air lagi senang..Apa pun abis jer aktiviti di pantai.. Aku ker Zoo Teruntum jalan2..
Balik lepak kat rumah kakak dia saja..tolong2 masak???
~okk abis sudah satu cerita disini~









04 June, 2009

Sebenar nyur cerita nie dah peram lama dah..kalu telur ayam dah jadi anak ayam laa kot..
Abiss nak wat mcmner mood xde nak update padahal banyak jerrr aktiviti aku bulan 5 ari tue..

Berbalik kepada tajuk diatas.. Sampai jer kat awana check-in bilik..letak2 beg2 and tukar baju.. pastu turun ke tepi pantai sbb ada aktiviti sukan aneka.. ** acara apa aku pun dah x igt nama apa..

Game terbahagi kepada 3 iaitu wanita , lelaki n kanak2... x lama pun kejap jer acara sbb dah nak maghrib...





Malam nyur siap2 nak gie Grand Dinner kat Kemaman Hall.. Makanan dia sedap2 , acara lebih santai dan x formal..

mengambil gambar sendiri dkt cermin sambil menunggu org lain siap2..


semua senyumm..semua dah kenyang..
Group 3
acara mengambil gambar bersama hamper.. semua adalah pemenang
Door gift IEEP kali ini adalah barangan Bodyshop..mmg laa x segrand company lain..tapi bagi aku okk dah apa..
23 MAy 2009
Pagi gie Breakslow kat mana aku pun x igt lagi... Best gila..** bahagian makan asyik best jer aku.. mana laa x mencanak naik berat kan... Dekat Awana nie Nasi Dagang dia laa paling best bagi aku.. x tau laa org lain..
pelbagai pilihan jus

nyumm2..** teringat2 aku pada roti croisant**mcm salah eja jer nie
Selepas kekenyang..acara wajib mengambil gambar
Lepas makan kita kena berjalan2 membuang lem2 yg di isi tadi..humm pikir2 kemana hala tuju dulu
Okk..After lunchhh yg best jugakkk.. kita get ready utk pulang ke rumah..

dah nak balik naik bas jer..lebih mudah dan jimat.. Walaupun sekejap tapi puashati..Tgk aaa kak noi merenung sedih tinggal kan awana** hehheh gurau jer..Tahun depan Insyallah pegi berpasangan pulak..ke mana belum tau lagi laa yur..

** Sekarang aku kena Flu bukan H1N1 okeiss..tue yg ayat tunggang langgang..tapi nak update jugak...


*** OHHH INI ADALAH ENTRY AKU YANG KE 100 RUPA-RUPA NYUR....

02 June, 2009

BERAT SEKARANG : AMAT BERAT

HALA TUJU BERAT : 60Kg (cukup laa banyak nie dulu)..

Doakan misi berjaya..dah x lama jer lagi nie.. huarghh..huarghh

22 May, 2009

FAMILY DAY~

Sekarang dalam perjalanan ker AWANA RESORT KIJAL..
NAik bas jer aku nie..jimat belanja..
huhuh tahun nie masih lagi solo.. tahun depan belum tentu lagi..
HAPPY HOLIDAY SEMUA..
JOM ke awana walaupun 2H 1 M.. apa yg penting Free.........
cerita dan gambar2 nnt yur..

Haluu..cerita nie sebenarnyur utk hari Ahad lepas.. coz sibuk x sempat laa nak update..sekarang baru laa rajin nak update..

Hari Ahad 17 /5 adalah hari tua utk Mr.Deanx.. bangun pagi siap2 nak gerak gie J8 nak wat surprise laa kat dia before that FSIL dah mesej tanya jadi ker dtg nak buat makan2 malam nyur..humm memula mcm xmo laa stay smpai malam takut menyusahkan jer.. Pagi x pagi pun dalam kul 11 baru kuar rumah.. baru nak kuar kan duit., lepas kuar kan duit baru laa bowleh beli kek., then isi minyak dan beli jajan

American Brownies separuh saja yg mampu..walaupun hitam tapi sedap tau dia kan suka coklat

Sampai kat rumah Mr.Deanx dalam kul 230ptg..Birthday boy tido lagi huhuhuh.. mak kejut pun xnak percaya aku datang..sampai laa abg dia yg kejut baru nak kuar bukak pintu bilik..aku dah diri depan muka pintu baru laa nak sengeh2 kesukaan.. hhaahhah Terus laa gie mandi kan..




Sesi petang nyur makan kek.. dia siap bisik " b tulis apa atas kek " hahaahhah takut laa tue aku tulis pelik2...hahhahaha xder nyur aku gila nak tulis benda pelik2..Mcm biasa laa dia tersenyum meleret jer kesukaan...

dah makan kek semua.. rehat tanpa aktiviti.. dia tanya laa aku nak balik bila..aku cakap nak balik malam laa..sebab dah plan ngan FSIL yg dah semangat nak wat belah malam..dia kata ok laa then dia nak anta aku balik kontan malam nnt tanpa tau tujuan aku yg sebenarnya.. then duduk2 bergalok ketawa....

~~end of session~~

Petang dah dekat nak maghrib tue dah masak2 nak bawak ker kedai kawan diorang..tapi x paham aku kenapa laa Mr.deanx xperasan masa aku sibuk2 masak kat rumah dia...


FSIL org kuat yg mengaturkan majlis dan lokasi dan mensponsor kek malam tue..aku kuar duit saja utk makanan dan minuman.. Masa nie pun Mr. Deanx xperasan lagi majlis nie utk dia..apa laa yg dia pikir aku pun x tau..
Lepas 20 minit kalu x silap aku baru laa dia nak menjengah ker meja makan.. nak menyibuk... Masa tue ko tgk laa muka org terkejut mcmner.. dia dah gelak kuat2 .. nasib baik belum kawin kan kalu x dah ada adegan 18sx kat situ...

Muka birthday boy yg keseronokan ..org kat sebelah dia sangat mengantuk.. sebab dah malam laaa...

Acara kasi potong itu kek..Happy birthday


Nie laa kek oren tue..sungguh ceria.. sedap laaa.. sesapa duk area Jerantut gie laa kedai kek nie.. tapi aku x igt nama apa** kecuaian disitu..



Aksi penutup.. boleh laa pulak birthday boy nak makan kek suap2.. siap suruh abg dia amikkan gambar...malu aku..maluuuu.... Balik dah dekat kul 11 lebih...

sepanjang jalan hujan lebat yg amat..bawak keta slow gila... siap aku suruh berhenti2 laaa.. tapi sampai laa jugak kat kuantan walaupun lambatttttttttttttttttt...

20 May, 2009



Maka ini aku akan berada di luar opis utk 4 hari utk dijadikan salah seorang Urusetia..Iyer aku memang setia...

Apakah itu ISMP ???


ISMP adalah singkatan kepada IJAZAH SARJANA MUDA PENDIDIKAN..

Dari 18-21 Mei 2oo9 aku akan ada di kawasan lain ada interview laa Untuk pelajar2 lepasan STPM / DIPLOMA / MATRIK / PRA IJAZAH yg berminat utk Jadi CIkGu..




Sekilas dari lokasi interview..huhuh kenapakah perempuan lbh berminat menjadi pendidik...??
Apa yg harus ada pada seorang bakal pendidik :
- Opcoz laa ilmu..
- Suara yg lantang..kalu suara terkepit atau suara dlm kelabu pikir2 laa.. pitching lari xper yur
- Bersedia utk melakukan apa yg diminta olh panel interview..anda pandai melukis? anda pandai menari dsb nyur..
-berpakaian kemas yur adik2..seluar carrot cut jgn laaa wek malu ko..
sekian shj..den penat nie..

17 May, 2009


Hari nie Mr. Deanx Nyur BirthdAy..YEYEYEYEYYE..ayang dah tua..B nak nyanyi laa lagu nie utk ayang walaupun soara x sodap :

~Happy Birthday to You..
~HappY BirthDay to You..


HUmm malas laa nak nyanyi lagi..


*Tangungjawab pun dah besar jugak laa ayang..
*Lepas nie kena tanggung anak org yur..
*I loVe u So Much Laa Opcoz..
*Humm..adiahh posTpoNe Laa nampak nyur nie..
*Be A GooD mEn & Son..
*Keja ReRaJiN taU..
*KuRanGkAn KaDar KepAnaSan Yurr..
Cerita cbrate birthday nnt laaa..x pikir pun lagi nak buat apa....
~k bye~
nota cinonet : nie auto publish...sebab sabtu ngan Ahad x kerja.. Jadi wat laa awal2

12 May, 2009

Selamat pengantin baru finie n fadly..



semoga kekal sehingga ker akhir hayat..


sewaktu kenduri sebelah pengantin lelaki


tarikh 10 Mei 2009

wahh comel n sopan2 gitu Pn. fini..ummmm En Fadly pulak kelihatan tidak sabar2 memancar sesuatu di muka..hahaha gurau jer yurr..

11 May, 2009

Hari Ahad bangun awal pagi sebab abg aku dah nak balik n dalam kul 11pg nak gerak gie kenduri kahwin kawan ngan Mr.Deanx..Dia sampai2 muka x boleh blah ngantuk..hahhaha.. lepas salam ngan cium2 mulut n pipi anak2 sedara aku** ngan abg n kakak ipar salam tangan sajok..

Perjalanan ke keratong dari Kontan juz 1 1/2 jam..tapi disebabkan beberapa kali berhenti disebabkan gangguan dalaman jadi 1jam 45min..hahahhaha.. Sorry laa fini bukan x datang ke shah Alam..tapi disebabkan bijak bistari ngan member aku pastu ngan peta x bawak ambik ko pegi ke salah haluan...Aku pun ganti laa balik pegi ke pihak laki nyur ok..


muka yg kat sebelah tue xder perasaan.. aku yg semangat nak gie kenduri ya Allah gebu nyurr laa..
sampai jer kat tmpat kenduri tgk pengantin xder lagi.mula2 tunggu laa dalam 15min.. Tapi x boleh laa diorang berarak lpas zohor means ada lagi 1jam lebih lagi.. humm turun dulu makan laa.. before nak gie makan.. ada lagi benda kelakar.. oleh laa pulak kan kasut aku putus..Mr.Deanx dah nak marah..tapi x smpai hati..then aku berdiri laa tepi tmpt org cedok nasik..ngan muka terkebil2 x boleh gerak..hahahaha** kasut tue dah jadi dalam kenangan Mr.Deanx suruh buang coz dah 2x kasut yg sama putus dekat acara yg sama...



Nyumm.. nyumm lauk yg sedap Ikan patin fresh masak tempoyak , daging masak kicap n ulam2 sambal belacan.. Masa nak makan tue rupa2 nyur kena duduk asing2 pempuan ngan laki..tapi ada aku kisah aku duduk jer makan ngan mr.Deanx kat tmpat laki.. sbb xde kwn2 yg ada pun dah makan dulu..

Gambar dari meja makan.. kat situ ada meja makan pengantin


Me n frenz motif tunjuk kipas dari doorgift tue.. ini adalah kipas penyelamat..Suker dapat warna pink

Dah abis makan n hisap rokok** mr.deanx yur..join ngan member tunggu pengantin ... Cuaca amat lah panas sampai basah baju aku.. nasib laa ada kipas penyelamat...dah nampak pengantin tapi x sempat nak bergambar sebab org ramai.. jadi aku pun balik laaaa...


On the way balik x boleh tido sebab Mr.Deanx x kasi.. disebabkan itu aku pun menganggu dia.. jadi abis laa Aktiviti 2+1 aku dating sambil gie kenduri..

To Puan Fini n En Fadly selamat pengantin baru..n aku punya hadiah x seberapa..hope u dun mind wit it..nnt ko jgn lupa datang kenduri aku tau...